sâmbătă, 7 aprilie 2012

DESPRE DRAGOSTE, CU DRAGOSTE!



CREDE ca Dragostea lui Dumnezeu VINDECA inimile frante, ranite,...cu aripile retezate de incapacitatea oamenilor de a intelege si a vedea asa cum o face Dumnezeu!! LASA-L pe Dumnezeu sa-ti creasca la loc aripile iar si iar!! Nu poti ucide iubirea care vine de la El!! Oricat de mult ai incerca sa ranesti, oricat de tare te-ai impotrivi! Nu te poti ucide decat pe tine, daca iti lasi inima sa devina rea si necredincioasa...doar asta te poate desparti de EL.


Nu poti cere/impune cuiva sa nu iubeasca, asa cum nu-i poti cere sa nu urasca. Si nici sa iubeasca, asa cum nu-i poti cere sa urasca. E o ALEGERE personala. In fiecare om e un univers UNIC cunoscut si inteles pe deplin DOAR de Dumnezeu. Oamenii cunosc doar in parte.

Stii LA CE E BUNA DRAGOSTEA, chiar si aceea unilaterala? CURATA inima in care e primita si INALTA sufletul la Dumnezeu. Curata inimi de oameni. Inimi de GHEATA, inimi de PIATRA, inimi MOARTE!! Inimi ce au uitat sa mai creada.
Iubirea in esenta este un SACRIFICIU; arata spre jertfa de la cruce, spre Dragostea lui Dumnezeu pentru un popor de oameni indaratnici, care-L resping si stau departe de EL.

Fie ca primesti putin, sau mai mult din ce e al lui Dumnezeu, NU TINE pentru tine, DARUIESTE in fiecare zi, daruieste cu toata inima!! Invata sa te iubesti pe tine insuti si pe ceilalti ca pe tine insuti, iubeste tot ce misca si fiecare moment din viata ta CA SI CAND ai iubi pentru PRIMA DATA!!♥ ♥ ♥ Dragostea nu va pieri niciodata!

All Rights Reserved © May 2012 Andreea Stan